GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Malebøger

Herunder finder du malebøger til både børn og voksne. At male i Mandalas malebøger virker beroligende, styrker koncentrationen og fastholder focus. Malebøgerne er rigtig gode til at hjælpe koncentrationen på vej. Hjernen kommer i en rytme, når mønstrene farvelægges og netop den form for hjerneaktivitet er basis for ro og koncentration. At farvelægge Mandala er meditation i bevægelse. Kreativiteten, koncentrationen og tankemylderet stopper. Her finder du også malebøger til de mindste fra Forlaget Bolden.

Filtrer

Malebøgerne fås i mange forskellige temaer. Nogle egner sig også fint til voksne, f.eks den sorte Kaleido Mandelas malebog. Andre er mest for børn, som f.eks malebogen med prinsesser eller cirkus. I 'mal efter tal' bøgerne, kan der også bruges vandfarver som disse, for at få de flotte tegninger til at stå mere ud på siderne.

En malebog er uundværlig for den travle familie. Udover at den træner barnets koncentrationsevne, er den også en rigtig god måde at skrue ned for tempoet på, efter en lang og aktivitetsfyldt dag.

Personlige gaver med Mandelas malebøger

Mange af malebøgerne har sider der nemt kan tages ud og rammes ind. På den måde kan børnenes kreative udfoldelser bruges som gaver til bedsteforældre, onkler, tanter og andre familiemedlemmer. De flotte malebøger med postkort er også rigtig fine, og perfekte til at tage med på ferie, så dem derhjemme kan få et flot og personligt kort.

Malebøger fra Forlaget Bolden

Det er ikke kun bøger til at læse, som Forlaget Bolden fremstiller. Her er også malebøger for de allermindste børn. Farvelade malebøgerne til børn fra 2 år og 3 år er med helt enkelte tegninger med figurer som børnene genkender. Stregerne til er male indenfor er tykke, så det er nemmere at farvelægge inden for stregerne. Super farvelade til børn fra 2 år og 4 år er med samme princip, dog er der eksempler på hvordan tegningerne kan farvelægges.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere