GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

NIC

NIC kuglebaner er en klassiker som vi kender fra apoteket, venteværelset hos lægen eller på biblioteket. Altid spændende og fascinerende med en stor tiltrækningkraft for børn. NIC kuglebanerne findes i mange udgaver, store, små, enkelte og dobbelte. Fælles for dem alle er at de kvalitetsmæssigt er helt i top. Kuglebanerne er fremstillet i bøg og ahorn og helt uden knaster, som kan svække træet. Alle kanter er afrundede. Så kuglebanerne fremstår også design mæssigt super flotte og tidsløse.
Kuglebanerne har en højde fra 45 cm. til 125 cm. De fleste har opsamlingsbakker, så tilbehøret bliver ved kuglebanen. Samtidig står kuglebanen også mere stabilt, som kan være en fordel hvis der er flere børn der leger med den af gangen. Børn helt ned til 10 måneders alderen kan have glæde af at lege med en kuglebane.
Vi har et stort udvalg af tilbehør. Tilbehøret er i flotte farver og de enkelte dele er meget forskellige, så det er fantastisk at se når det suser ned gennem kuglebanen. Hældningerne på kuglebanen fører til optimal hastighed, og skulle det ske at 2 dele kører sammen, giver det bare legen ekstra charme og sjov.
Alt tilbehøret er malet med vandbasseret maling og er giftfrit.
Nictoys som firmaet hedder er tysk og alle materialer er fra europæiske skove. Alt legetøjet bliver fremstillet på fabrikken i Tyskland.

Se også vore kuglebaner fra Cuboro

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere