GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Rolleleg

Alle børn leger en form for rolleleg på et tidspunkt, og heldigvis for det. Rollelegen er nemlig en af de vigtigste lege i barnets udvikling. Det er i rollegen at børn udvikler deres forståelse for omverdenen, sociale relationer og deres selvopfattelse.

Filtrer

Rollelegen er både sjov og lærerig

Når børn leger, er det nemlig bare det de gør – de leger. Vi voksne ved at legen er lærerig og rigtig god for deres udvikling, men børn, de vil bare lege og have det sjovt. Derfor er tilbehør til rollelegen en rigtig god idé. Når legen bliver mere virkelighedstro bliver den også sjovere, fordi det er mere relaterbart for børnene. Samtidig kan legen udvikle sig i takt med at barnet gør det.

Typer af rollelege

Der findes mange former for rolleleg, men man kan groft dele den op i to: den familiære rolleleg, som hovedsageligt er "mor, far og børn", og så rollelegen med arbejde.

I den familiære leg behøver der ikke være andre med, men køkkenleg, dukkeleg og lignende hører under her. I arbejds rollelegen handler det mere om forskellige typer job man kan have, jobs man kan have en relation til. Det kan være læge leg, tandlæge leg, arbejdsmand leg, brandmand leg, politi leg og så videre. Cowboy og indianer er også arbejds lege, det handler helt simpelt om, at det er lege hvor man påtager sig en anden identitet.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere