GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Se alle løbehjul

Her kan du finde lige det løbehjul du står og mangler, og en ting er sikkert: Der er lagt op til mange timers sjov leg med masser af bevægelse og udfordring af balance og motorik.

Du finder løbehjul til børn helt ned til 2 års alderen, både med og uden lys, fra Micro og Globber. Har du et større barn som er klar til et trick løbehjul finder du flere forskellige varianter her både fra Stiga, JustSupreme og My Hood. Der er altså et rigtig godt udvalg, uanset om det er børnehave eller skolebarn der skal handles til. Du finder også de solide og populære løbehjul fra Puky her.

Filtrer

Det første løbehjul

Det kan variere hvornår dit barn er klar til sit første løbehjul, dog er det altid en god start at finde et med 3 hjul. Vi har 3 hjulede løbehjul til børn fra 2 år, som er rigtig gode når balancen skal trænes, og de findes både med og uden lys i hjulene. Når barnet skal lære at køre på et løbehjul skal hele kroppen lære at arbejde sammen. Fart er sjovt for de fleste børn, men det sætter krav til balancen, og derfor lærer de at regulere farten til en tempo de kan kontrollere.

 

Trick løbehjul til hop og fart

Omkring 7 årsalderen er balancen rimelig veludviklet, og løbehjul holder hurtigt op med at være transport, og bliver i stedet et aktivt legetøj, som det kan hoppes på og laves tricks på. Det kræver mere af løbehjul og barn. Et trickløbehjul skal kunne tåle flere stød og en højere vægt, men det skal stadig være let så det kan bruges i hop og tricks, uden at barnet mister kontrol med det. Flere og flere steder i landet dukker der skateparker op hvor løbehjul og rulleskøjter bruges side om side. Her skal endnu en færdighed i brug, nemlig overblikket. For at sikkerheden er i top, skal barnet kunne forudse både sin egen og andres adfærd, og kunne reagere hurtigt hvis et andet barn alligevel ændrer retning uforudset.

 

Sikkerheden i top

Ligegyldigt hvor stort barnet er, eller hvor det kører på løbehjulet, så er sikkerheden vigtig. På siden her finder du beskyttelsessæt til albuer, knæ og håndled, samt hjelme så barnet er beskyttet når det falder. Beskyttelsessættene findes i forskellige størrelser, så der er til både store og små.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere