BeSafe Gravidsele

299,95 kr.

Mærke:

BeSafe Gravidsele

Når man er gravid, er alle bekymrede for det ufødte barns sikkerhed og velbefindende. Mange er ikke klar over, at en forkert placeret sele kan være til fare for den gravide og det ufødte barn. En undersøgelse, fra Folksam og Chalmers Industriteknik 2021 Fonden, viser at hele 4 ud af 10 gravide sætter selen forkert.
Øget sikkerhed for det ufødte barn
Ved kollision vejer en voksen 3 til 5 tons. Barnet er placeret forrest på maven og bliver dermed udsat for høje belastninger. For at beskytte babyen mod skader fra bilens sele, placerer BeSafe gravidselen derfor hofteselen under den gravide baby og over hofteknoglerne. Den påvirker ikke 3-punktsselens sikkerhedsydelse, men hjælper med at placere hofteselen korrekt for at beskytte det ufødte barn.
Den vordende mor undgår ubehag
Undgå ubehag, forårsaget af at selen lægges over maven i den daglige kørsel. BeSafe gravidselen kan bruges fra anden måned af graviditeten og er blevet testet i overensstemmelse med ECE R 16.

BeSafe Graviditetssele bør benyttes fra 8. graviditetsuge.

Detaljer om BeSafe Graviditetssele

FDMs test af gravidseler
I forbindelse med FDMs test af gravidseler, udsendte BeSafe denne information:

 

OM BESAFE

HTS BeSafe AS er et norsk firma grundlagt i Krøderen, Norge, og førende inden for udvikling og fremstilling af autostole og andre sikkerhedsprodukter af høj kvalitet til biler. BeSafe driver i dag en verdensomspændende eksport til over 40 lande, gennem nøje udvalgte distributører.

BeSafe udvikler og markedsfører autostole, graviditetsseler, cykelstole og sportshjelme til børn. Vores produktudvikling har stærkt fokus på sikkerhed, og vi lancerer løbende nye BeSafe-produkter med patenterede innovationer og nye smarte funktioner. Det gør vi, for at opnå den bedste sikkerhed.

Vi stræber altid efter at udvikle produkter, som kombinerer høj sikkerhed med høj kvalitet. For at opnå det, bruger vi meget tid på udvikling og forskning. Derudover samarbejder vi med forskningsinstitutter og organisationer, som fremmer færdselssikkerheden verden over.

 

 

10% på din første ordre

Tilmeld dig Kære Børns nyhedsbrev – så er du altid først til at blive opdateret på nyheder, produktlanceringer, events, tips og tricks og selvfølgelig masser af gode tilbud. Du modtager din rabatkode i velkomstmailen.

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer, varer med Fast Lav Pris, gavekort samt barnevogne. Rabatkoden kan kun bruges 1 gang.